Per 1 september 2018 gaan wij met een select aantal bijzondere artikelen online!

Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.

Buiten bovenstaande tijden kunt u ook een afspraak maken.

De Soepkokerij Zierikzee verkoopt ook kringloopartikelen, dit zijn afgedankte maar nog goed bruikbare goederen. Hierdoor komen deze spullen weer beschikbaar op de markt en wordt de hoeveelheid afval verminderd.

De winkel draait geheel zonder subsidie en ook al zijn alle artikelen die wij verkopen 2de hands, wij dragen ook 21% b.t.w. op onze omzet af.

De Soepkokerij Zierikzee heeft een eigen ophaalservice. In overleg of de artikelen of inboedels die worden aangeboden bruikbaar en verkoopbaar zijn wordt er een ophaalafspraak gemaakt. We kunnen uw aankopen ook thuisbezorgen. Bij aanbieden van goederen graag een week van te voren bellen in verband met het plannen van de route.

Goederen moeten worden aangeleverd op de begane grond. Kleine artikelen en hoeveelheden mogen ook naar de winkel worden gebracht, dit graag even in overleg (06-55750575).

Wij beoordelen samen met u op bruikbaar- en verkoopbaarheid. Aangeboden goederen die niet bruikbaar zijn kunt u afvoeren naar de milieustraat of aanbieden bij de gemeentelijke reinigingsdienst (0111-416651). Beiden zijn gevestigd aan de Deltastraat in Zierikzee.

De Soepkokerij Zierikzee bevindt zich aan de Lange Nobelstraat 25, dit is tegenover de voorzijde van Albert Heijn.

0

Je winkelwagen